Artele martiale - arme invizibile

Artele martiale sunt sisteme concepute pentru a ne inzestra cu capacitati si cunostinte, cu ajutorul carora sa ne putem apara in cazul unor atacuri neprevazute. Desigur, am putea sa folosim diferite tipuri de arme pentru a ne apara, dar folosirea acestora poate sa atraga consecinte penale grave. Tehnicile invatate la antrenamentele de autoaparare, viteza, precizia, reflexele bune impreuna cu capacitatea de recunoastere a situatiilor sau a persoanelor potential periculoase, pot constitui arma noastra invizibila.

 

Agresorii, de obicei, ataca pentru ca sunt mai puternici sau se cred mai puternici decat victima. Pregatirea in arte martiale insa nu se vede pana in ultimul moment, acest fapt poate insemna un mare avantaj impotriva adversarului. O ripostare hotarata, precisa si dinamica poate surprinde agresorul, oricat de puternic sau pregatit sa fie acesta. Elementul surpriza asadar e capabila sa invinga atat forta cat si viteza.

 

Aceasta "arma invizibila" este intotdeauna la indemana si ne poate oferi un grad ridicat de siguranta. Bineinteles, ca sa fim capabili sa facem fata unor situatii de conflict, trebuie sa ne pregatim in prealabil. Antrenamentele noastre de Leung Ting Wing Tsun Kung Fu va pot oferi pregatirea necesara in conditii controlate, civilizate si, cel mai important, placute.

Ultimele articole

 • Seminar de Wing Tsun Kung-Fu la Arad
  In data de 09.12.2017 am organizat un seminar de Leung Ting Wing Tsun Kung-Fu la Galleria Arad
 • Beneficiile practicarii artelor martiale
  Exersand diverse miscari si combinatii de miscari, pe care in mod normal nu le-am face, putem sa ne dezvoltam coordonarea si sa antrenam grupe de muschi pe care le folosim mai putin in viata de zi cu zi
 • Artele martiale - arme invizibile
  Artele martiale sunt sisteme concepute pentru a ne inzestra cu capacitati si cunostinte, cu ajutorul carora sa ne putem apara in cazul unor atacuri neprevazute
 • Cursuri de autoaparare pentru femei
  Daca vrei sa iesi pe strada cu mai multa incredere si sa nu simti nevoia de a te uita peste umar la fiecare pas, incearca antrenamentele noastre de autoaparare si de arte martiale. Nu fi victima! Alege sa iti poti apara sanatatea sau chiar si viata!
 • Autoaparare prin arte martiale
  In Wing Tsun Kung Fu accentul se pune pe simplitatea tehnicilor, dinamica si elementul surprizei, nu pe flexibilitate sau forta fizica exagerata. In functie de dedicatia fiecarei persoane in parte, in aproximativ 4-6 luni se pot dobandi cunostinte si reflexe elementare.