Cursuri de autoaparare pentru femei

 

Urmarind stirile recente din Europa probabil ai observat ca mai ales in ultimii doi ani a crescut masiv rata atacurilor comise impotriva femeilor. Cu toate ca majoritatea acestor evenimente s-a petrecut cu precadere in Germania, este totusi momentul sa tragem un semnal de alarma. Probabil mai repede sau mai tarziu ti-ai pus si tu intrebarea: "Oare daca as fi fost in locul acestor femei, eu ce sanse de scapare as fi avut?". Raspunsul este cu certitudine pregatirea in avans, fie ea psihica, adica realizarea ca pericolul unui atac exista si de multe ori este inevitabil, fie ea fizica, adica invatarea si antrenarea unor tehnici de autoaparare.

 

Practicarea artelor martiale, de cele mai multe ori, ajuta prevenirea unor situatii periculoase, cresterea increderii in sine si dezvoltarea anumitor reflexe de baza. Sistemul de autoaparare Wing Tsun Kung Fu este singurul stil care a fost creat de catre o femeie, ceea ce inseamna ca tehnicile folosite nu necesita forta exagerata. Acestea pot fi aplicate cu usurinta indiferent de conditia fizica sau musculatura a unei persoane. Accentul se pune pe elementul surprizei prin contraatacul rapid si neasteptat a punctelor slabe. Drept urmare acest stil de Kung Fu asigura incapacitarea unui atacator in doar cateva secunde.

 

Daca vrei sa iesi pe strada cu mai multa incredere si sa nu simti nevoia de a te uita peste umar la fiecare pas, incearca antrenamentele noastre de autoaparare si de arte martiale in Oradea, Arad sau Timisoara. Nu fi victima! Alege sa iti poti apara sanatatea sau chiar si viata!

 

Pentru a citi mai mult despre stilul Wing Tsun Kung Fu, viziteaza si acest link.

 

Ultimele articole

 • Seminar de Wing Tsun Kung-Fu la Arad
  In data de 09.12.2017 am organizat un seminar de Leung Ting Wing Tsun Kung-Fu la Galleria Arad
 • Beneficiile practicarii artelor martiale
  Exersand diverse miscari si combinatii de miscari, pe care in mod normal nu le-am face, putem sa ne dezvoltam coordonarea si sa antrenam grupe de muschi pe care le folosim mai putin in viata de zi cu zi
 • Artele martiale - arme invizibile
  Artele martiale sunt sisteme concepute pentru a ne inzestra cu capacitati si cunostinte, cu ajutorul carora sa ne putem apara in cazul unor atacuri neprevazute
 • Cursuri de autoaparare pentru femei
  Daca vrei sa iesi pe strada cu mai multa incredere si sa nu simti nevoia de a te uita peste umar la fiecare pas, incearca antrenamentele noastre de autoaparare si de arte martiale. Nu fi victima! Alege sa iti poti apara sanatatea sau chiar si viata!
 • Autoaparare prin arte martiale
  In Wing Tsun Kung Fu accentul se pune pe simplitatea tehnicilor, dinamica si elementul surprizei, nu pe flexibilitate sau forta fizica exagerata. In functie de dedicatia fiecarei persoane in parte, in aproximativ 4-6 luni se pot dobandi cunostinte si reflexe elementare.