Seminar de Wing Tsun Kung-Fu la Arad

In data de 09.12.2017 am organizat un seminar de Leung Ting Wing Tsun Kung-Fu la Galleria Arad la care au participat studenti de la Arad, Timisoara, Oradea si mai multe orase din Ungaria. Seminarul a fost condus de Si-Fu Szell Gabor, instructor principal adjunct al EEWTO, responsabil pentru instruirea mai multor unitati de politie din Ungaria si unele unitati de forte speciale din Polonia si Lituania.

 

La seminar studentii au avut posibilitatea de a invata tehnici de autoaparare impotriva unui sau mai multi adversari si sa incerce diferite exercitii pentru imbunatatirea reflexelor si a coordonarii.

 

La final s-a sustinut un examen ,care a fost promovat cu succes de toti participantii si in urma caruia s- au deschis noi oportunitati de a invata tehnici mai avansate. Seminarul a avut un efect pozitiv asupra echipei, toti participantii s-au simtit foarte bine si s-au bucurat ca au posibilitatea de a invata de la un instructor de rang inalt.

 

Multumim domnului instructor ca a venit la Arad sa se ocupe de studentii locali, multumim studentilor pentru participare si de asemenea multumim echipei Fit Academy Galleria Arad pentru ca ne-a pus la dispozitie sala de antrenamente.


Pentru imagini despre acest seminar accesati acest link.

Ultimele articole

 • Seminar de Wing Tsun Kung-Fu la Arad
  In data de 09.12.2017 am organizat un seminar de Leung Ting Wing Tsun Kung-Fu la Galleria Arad
 • Beneficiile practicarii artelor martiale
  Exersand diverse miscari si combinatii de miscari, pe care in mod normal nu le-am face, putem sa ne dezvoltam coordonarea si sa antrenam grupe de muschi pe care le folosim mai putin in viata de zi cu zi
 • Artele martiale - arme invizibile
  Artele martiale sunt sisteme concepute pentru a ne inzestra cu capacitati si cunostinte, cu ajutorul carora sa ne putem apara in cazul unor atacuri neprevazute
 • Cursuri de autoaparare pentru femei
  Daca vrei sa iesi pe strada cu mai multa incredere si sa nu simti nevoia de a te uita peste umar la fiecare pas, incearca antrenamentele noastre de autoaparare si de arte martiale. Nu fi victima! Alege sa iti poti apara sanatatea sau chiar si viata!
 • Autoaparare prin arte martiale
  In Wing Tsun Kung Fu accentul se pune pe simplitatea tehnicilor, dinamica si elementul surprizei, nu pe flexibilitate sau forta fizica exagerata. In functie de dedicatia fiecarei persoane in parte, in aproximativ 4-6 luni se pot dobandi cunostinte si reflexe elementare.